Parkeringarna var redan proppfyllda med en massa coola kärror som hittat ut denna vackra höstdag . Eventuella parkeringsregler runt hallen existerade tydligen inte och kön med besökare som ville in i Rosvallahallen var lång och rulla saktliga framåt. Gänget hadde samlat i hopp 11 bilar och åkt från Vagnhärad på morgonen. Vi var här för att titta på bildelar och bilar. Kul att se om man hitta något nytt som är gammalt ändå. Men det är samhörigheten som är speciell.

Man tror knappt sina ögon när man ser alla bilarna som kommit till denna höst träff.
Inne I en av hallarna står en man med glasögonen långt ner på nästippen och säljer diverse begagnade gamla bildelar. Han ger sig på ett försök att förklara varför. – Det är en säkerhetsventil. Det är bättre att hålla på med det här förklarar han för mig än att gå till en psykiatriker. Det är mycket roligare att stå utomhus, men den säsongen börjar först I April. – Man måste syssla med något. En del samlar frimärken, andra samlar taggtråd. Jag gör det här. Det är roligare att köpa än att sälja, men att jag står här och säljer blir en konsekvens av hobbyn. Till slut får man för mycket grejer.
Jag hittade inte några prylar till Impalan men vi hitta lite annat bra att ha grejor och vi mötte en massa polare både nya och gamla.
Efter att knallat runt bland alla försäljare och utställare så var det dax för gänget att bege sig till Putte & Camilla i Oxelösund för att käka

Här var det riktigt trång och svårt att hitta en sittplats. Men mat fick och nöjda och belåtna så gav vi oss av för att cruisa en sväng runt i Nyköping .

 Pether Blixt

Bilder Gasolin Swap Meet

Dela den här sidan